Атмосферні фото Сергія Анашкевича "зігрівають" душу

Теплі промені сонця все більше гріють душу та змушують «прокидатись» усе навкруги. Природа дарує яскраві барви заквітчаних ланів, голосні співи птахів та свіжий запах вранішньої трави. Напевно, кожен хотів би якнайдовше зберегти такі моменти... Талановитий український фотограф Сергій Анашкевич не став винятком. Він проїхав Кримським півостровом, щоб закарбувати той недовгий момент пробудження природи, особливо, цвітіння лаванди.

«Майже ніхто не вірить, але лаванда зацвітає чітко в строк. Навідуючись по шляху до тих місць, які я знімав, останні роки я постійно тримав свою улюблену поле уваги, щоб не пропустити пік цвітіння і встигнути познімати його до початку збору лаванди», - розповідає автор.

Дуже цікаво формується лавандовий кущ. Таке відчуття, що в момент, коли лопнула фіолетова куля, і бризки почали розлітатися на всі боки, її заморозили, а потім так і залишили. Критики фотомистецтва завжди милуються роботами Сергій Анашкевич. "Інколи здається, що ти поринаєш у лавандове море...Хочеться залишитися назавжди серед краси природи й співу пташок", - розповіли глядачі.

17.04.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *