Альбом Джамали випустять в Європі і США

Потужний музичний лейбл Universal Music підписав контракт з переможцем конкурсу «Євробачення-2016», українською співачкою Джамалою. Про це артистка розповіла в інтерв'ю українському виданню Elle. За її словами, після перемоги на «Євробаченні» Universal Music запропонував випустити її альбом на території Європи і США. В Європі платівка повинна вийти вже через кілька днів, а в США реліз намічений на липень поточного року.

«Вперше в історії Universal Music американський офіс зацікавився матеріалом із України. Про це мріє кожен музикант», - зізналася Джамала.

По всій видимості, мова йде про випуск останнього студійного альбому Джамали «Подих», який побачив світ восени 2015 року.

За словами артистки, перемога на «Євробаченні» відкрила для неї нові можливості, серед яких і європейський тур. Щоправда дати цього турне співачка поки не розкрила.

У планах Джамали також зйомка кліпу на пісню «1944». Режисером відео виступить Анатолій Сачівко. Вихід кліпу намічений на кінець червня - липень поточного року.

«Спочатку ми хотіли знімати кліп в Каппадокії, але нам довелося відмовитися від цієї ідеї, оскільки наша знімальна група дуже велика і зйомки в Туреччині виходять дуже затратними. Зараз ми знайшли чудову локацію в наших Карпатах. У кліпі я з'явлюся в образі вождя вигаданого племені, який веде свій народ до свободи», - розповіла артистка.

09.06.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *