Прем'єр-міністр Канади став героєм Marvel

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо став героєм коміксів видавництва Marvel, повідомляє BBC News. Книга «Громадянська війна 2: Вибираючи сторону» з участю Трюдо надійде в продаж 31 серпня.

Політик зображений на обкладинці книги: він сидить у кутку боксерського рингу, оточений супергероями з канадської команди Alpha Flight — Волтером Ланговскі та іншими. В «Громадянській війні» він з'являється, щоб допомагати членам Alpha Flight радами.

«Я міг би зобразити його у діловому костюмі, але мені хотілося яскравіше показати особистість нашого прем'єр-міністра. Він молодо виглядає і активний в соціальних медіа. У нього боксерське минуле, а в наших коміксах є сюжет, пов'язаний з боксом, — так що поєднання вийшло ідеальним», — розповів Рамон Перес, художник з Торонто, що малював комікс.

За словами автора книги Чіпа Здарскі, він вирішив ввести прем'єр-міністра в сюжет тому, що образ Трюдо сьогодні — найпопулярніша асоціація, яка виникає при згадці Канади.

44-річний Джастін Трюдо займає пост прем'єр-міністра з листопада 2015 року. У минулому він очолював Ліберальну партію Канади. Захоплюється боксом.

30.06.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *