"П`ятдесят відтінків свободи" очолив список найгірших кінострічок

Дивно, 2018 рік тільки почався, але кінокритики вже встигли виділити гірші фільми, що вийшли у світовий прокат. Переглянувши нові фільми, глядачі проаналізували картини які режисери представили на початку 2018 року і розповіли свої враження. Редакція Ukraine Art Newsпропонує ознайомитися зі списком фільмів, на перегляд яких кінокритики радять не витрачати свій час.

«П'ятдесят відтінків свободи» - американський драматичний фільм режисера Джеймса Фоулі, заснований на однойменному романі Е. Л. Джеймс. Прем'єра в США відбулася 9 лютого 2018 року, в Україні - 8 лютого. Життя головних героїв змінюється. Їм довелося покинути райський берег океану й відправитися додому для роз`яснення крадіжки. Вони продовжують палко кохати один одного та один прорахунок Анни зводить з розуму Кристіана... Що було далі? Чи залишаться вони разом?

"Колесо чудес" - це новий фільм знаменитого кінорежисера Вуді Аллена. Кінострічка розповідає історію пристрасті, жорстокості та зради. Доля чотирьох героїв переплелися серед бурхливого життя знаменитого парку розваг. Дія розгортається на мальовничому Коні Айленд в місті Нью-Йорку. Фільм "Колесо чудес" - це нова робота відомого і культового режисера Вуді Аллена, чиї картини щорічно чекають натовпи шанувальників по всій земній кулі. Нова ностальгічна мелодрама розгорнеться в п'ятдесятих роках минулого століття, в Нью-Йорку і сфокусується на декількох головних героїв, які живуть Коні-Айленді, Брукліні півострові. Акторський склад фільму, як і завжди у Вуді Аллена, сповнений зоряних імен і талановитих артистів. Головні жіночі партії розділили між собою Кейт Вінслет і Джуно Темпл, чоловічих провідних персонажів зіграли Джеймс Белуші й музикант Джастін Тімберлейк.

З розпадом Радянського Союзу багато в країні змінилося. Молодому і талановитому офіцеру ФСБ Домініці Єгоровій запропонували стати «горобцем». Це єдиний спосіб для збереження роботи й життя. Подібні жінки-агенти займалися спокусою важливих персон. Спецслужби влаштовували, так звані, «медові пастки». Красуня Домініка ненавидить нові обов'язки. Дівчина повинна зблизитися з Натаніель Нейшом. У молодого перспективного агента ЦРУ особливе доручення в Москві. У фільмі «Червоний горобець» показано протистояння двох країн у шпигунській боротьбі.

23.03.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *