«Міс США» стала темношкірий військовослужбовець

В Лас-Вегасі відбувся фінал краси Міс США. Титул вперше дістався офіцеру американської армії - 26-річної військовослужбовцем з Вашингтона Дешоне Барбер, повідомляє BBC.

Дочка відставного військового, володарка титулу Міс округу Колумбія закінчила Університет штату Вірджинія за спеціальністю бізнес-менеджмент, після чого пішла по стопах батька і записалася в ряди Сухопутних сил США.

На базі Форт-Мід вона дослужилася до звання капітана квартирмейстерської служби, що відповідає за логістику і постачання.

"Як жінка, яка служить в армії США, я думаю... ми не менш витривалі, ніж чоловіки. Стать не обмежує наші можливості в Сполучених Штатах", - сказала вона, відповідаючи на питання про перспективи жінок в збройних силах.

За словами лейтенанта Барбер, перемогу на конкурсі вона має намір використовувати в тому числі і для того, щоб привернути увагу влади та громадськості до проблем ветеранів та необхідності вирішення проблеми реабілітації військовослужбовців, які страждають від посттравматичного синдрому.

Переможниця представлятиме США на конкурсі краси Міс Всесвіт, який відбудеться в кінці року. Зараз як офіцер резерву армії США вона проводить на службі два дні в тиждень.

07.06.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *