Жителя Нью-Йорка побили за схожість з відомим актором

Жителя Нью-Йорка Маріо Лікато побили на вулиці через його схожість з актором Шая Лабаф. Про це він розповів The New York Post.

Невідомий кілька разів ударив 26-річного чоловіка по обличчю на залізничній станції в Нижньому Іст-Сайді. «Я навіть не розгледів його. Все, що встиг помітити, — кулаки. Я скотився сходами, а прокинувся в крові. Окуляри були зламані навпіл. Я чув лише: "Це за те, що ти виглядаєш, як Лабаф"», — пояснив Ликато.

Перехожі помітили лежачого біля сходів хлопця, викликали швидку і поліцію. Лікарі не виявили у Лікато серйозних пошкоджень: чоловік відбувся саднами і синцем під оком. Зловмиснику вдалося втекти.

Потерпілий розповів, що друзі і колеги дійсно часто порівнюють його з актором, але з таким ставленням йому ніколи не доводилося стикатися.

Шая Лабаф відомий за кіносерії «Трансформери», а також за фільмами «Лють», «Німфоманка», «Я, робот», «Брудні ігри» і «Індіана Джонс і Королівство кришталевого черепа». Актор іноді влаштовує перформанси. Приміром, у лютому 2016 року він цілий день катався в ліфті будинку в Оксфорді (Англія) з незнайомцями, а в листопаді 2015 роки протягом трьох діб переглядав власні фільми.

ЛаБаф в останні два роки став одним з найскандальніших акторів Голлівуду. Він був заарештований за бешкет в нью-йоркському кабаре, приїхав на прем'єру «Німфоманки» на Берлінському фестивалі з паперовим пакетом на голові, а також був розкритикований за плагіат у своєму короткометражному фільмі «ГовардКантор.сом».

28.04.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *