Жіночі образи в фото роботах Сари Бірн "вміщають повноту світу"

Портлендський фотограф Сара К. Бірн (Sarah K. Byrne) недавно написала докладний підручник про те, як зробити кілька фотографій з подвійною Мультиекспозицією, використовуючи камеру Cannon 5D Mark III, і доповнила статтю чудовими прикладами своїх власних робіт.
"Наш світ може бути не таким величезним, як здається. Звичайно, коли я перебуваю в тундрі на півночі Росії, то можу уявити подорож по джунглях Африки. Відкритість світу здається нескінченною, як неосяжність всесвіту, але цього недостатньо, щоб зрозуміти світ у всій повноті."
Ви коли-небудь помічали, що є певні люди, з якими ви постійно стикаєтеся? Наприклад, гуляючи по місту на невеликій території, розумієш, наскільки мала ця планета.

сарасара2

Ви можете жити в одному з найбільш густонаселених районів світу, але чомусь постійно перетинаєтеся з незнайомцем зі знайомим обличчям. У ці моменти світ стискається перед вашими очима, і випадкові події протягом дня починають здаватися менш спонтанними.
Фотограф Сара Бірн заробляє собі на життя, роблячи планету меншою. Її об'єктив фіксує природну красу випадкової синхронності повсякденного життя. Робить вона це, використовуючи подвійну експозицію - простий метод фотографування. Вона вигадує образи, створюючи складні колажі, що подвоюють світ або його сприйняття. Їй вдається створювати образи людей, що вміщають повноту світу.

сара5сара4сара3

17.01.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *