Від раку померла відомий український продюсер Інна Луценко

В одній з київських лікарень від важкої форми раку шлунка передчасно пішла з життя український теле - і кінопродюсер Інна Луценко. Про це повідомляє прес-служба Держкіно України.

"Життєвий шлях Інни Луценка є яскравим прикладом величі людини праці і обов'язків. Довгий час вона працювала на телебаченні, зокрема, на каналах "1 + 1", "Інтер", "Перший Національний". Останнє місце роботи - продюсерський центр "Інсайтмедіа", де вона була лінійним продюсером проекту "Герб, гімн, прапор", а також займалася зв'язками зі ЗМІ на проектах "Червоний", "Шлях мерця", "Гніздо горлиці" та інших", - наголошується в повідомленні.

"Смерть забрала повною сил людини, яка ще могла б зробити чимало добрих справ для розвитку українського кінематографа. Вічна пам'ять!" - відзначили в Держкіно.

Також на сторінці Луценка у Facebook з'являються записи від друзів і знайомих. Також стало відомо, де пройде прощання з продюсером.

"Якщо ви теж знали Інну і хочете попрощатися - приходьте у п'ятницю до 10.00 до лікарні №10, проспект Голосіївський, 59-б. Батьки будуть забирати її додому в с. Чорнухи, Полтавська область. Вони просять прийти всіх друзів. Похорон в суботу", - повідомила у соцмережі Марія Попова.

20.05.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *