Скрипаль Едвін Мартон завітає до Одеси

24 березня в Одесі, у театрі Музкомедії виступить відомий скрипаль-віртуоз Едвін Мартон. Народжений в Україні, він повертається на Батьківщину з вибуховим концертом. Класика та сучасність, лірична скрипка та бурхливі ритми року в неймовірному музичному шоу «Stradivarius Show».

Едвін Мартон народився в Західній Україні, у музичній сім'ї угорського походження і грав на скрипці вже в чотири роки. За три роки він вивчає семирічну програму і вже в 7 років грає найскладніші твори Моцарта. У 1997 році стає переможцем в найпрестижнішому міжнародному конкурсі скрипалів у Орфорда (Канада) і отримує право грати на унікальній скрипці роботи тисячі шістсот дев'яносто сім Антоніо Страдіварі, на якій колись грав сам Паганіні. Наступні п'ятнадцять років для Едвіна стають по-справжньому яскравими. Він виграє престижні музичні нагороди Emmy, MTV і Eurovision.

У вибуховому шоу «Stradivarius Show» ви почуєте авторські твори, які стали світовими хітами, шедеври класичної музики і сучасні хіти, мелодії до світових кінематографів і навіть танцювальні мотиви в авторській модернової інтерпретації. Едвін сміливо змішує жанри, поєднує зворушливу лірику скрипки з бадьорими ритмами, класичні інструменти симфонічного оркестру з електронними.

 Сучасна класика, шалений драйв і віртуозні скрипкові соло від Vivaldi до Metallica − від Puccini до The Godfather в яскравому шоу на легендарній скрипці з симфонічним оркестром не залишать байдужим нікого.

Крім того, на глядачів чекає ще один приємний сюрприз: спеціальний гість, Народна артистка України, лауреат багатьох міжнародних конкурсів, прима-балерина Національної Опери України − Олена Філіп'єва станцює під знамениті композиції у виконанні Едвіна Мартона.

22.03.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *