Мелані з фільму "Віднесені вітром" 100 років

1 липня виповнюється 100 від дня народження Олівії де Хевілленд, актрисы, яка зробила в історії Голлівуду не один крок. ЇЇ найкраще пам'ятають як Меланіз фільму  1939 року "Віднесені вітром", а також її ролі Еррол Флінн, в тому числі "Пригоди Робін Гуда"; вона також є однією  з небагатьох, хто виграв два Оскара за роль першого плану


Але її вплив на кіноіндустрії виходить далеко за рамки. Вона допомогла покласти край системі студії, завдяки своєму знаковому позову проти Warner Bros. в 1944 році.

Актриса дебютувала в кіно в 1935 році, у віці 19 років, у версії «Сон літньої ночі", де грала головну роль Джеймс Кегні і Міккі Руні. Зрештою, Всесвітній банк підписав з нею контракт на сім років, який був стандартом для студій, коли вони хотіли утримати акторів.

Насправді, зірки були по суті обслуги. Вони повинні були зробити те, що студія хоче. Студії доглядають зірок, даючи їм заняття в акторській, голоси і рухи, а іноді змінюють свій(Рита Хейворт піддавалася хворобливому електролізу, щоб змінити її лінію росту волосся). Execs контролював їх зображення, помістивши прес-релізи про своє особисте життя і замовчування скандалів, починаючи від позашлюбних дітей до ненавмисного вбивства.

01.07.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *