Кобзон хоче представити Росію на «Євробаченні» з піснею на українській мові

Співак і депутат Держдуми РФ Йосип Кобзон заявив, що міг би представляти Росію на наступному конкурсі «Євробачення» в Україні. Його слова наводить «РИА Новости».

«Я б не злякався, я б поїхав, звичайно, якщо б санкції з мене зняли», — сказав він. Кобзон зазначив, що виконав би на конкурсі пісню українською мовою. Співак додав, що його приїзду на Україну злякалися б президент Петро Порошенко і його оточення.

У понеділок депутат Держдуми РФ від КПРФ Валерій Рашкін запропонував відправити на «Євробачення» наступного року Кобзона. На думку Рашкіна, співак зможе передати на конкурсі російський національний дух. Якщо Україна заборонить в'їзд Кобзону, «Євробачення» потрібно буде бойкотувати, заявив Рашкін.

Кобзон, уродженець Донбасу, підтримує бойовиків «ДНР» і «ЛНР». Через свою позицію артист був включений у чорний список Євросоюзу, а Київ закрив йому в'їзд на територію України.

На «Євробаченні-2016» у Стокгольмі перемогла українська співачка Джамала, яка виступила з піснею про депортацію кримських татар. Таким чином, наступний конкурс має пройти в Україні.

18.05.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *