Художниця створила атлас жіночої краси

Про красу можна говорити нескінченно довго і кожен раз, наполягаючи на своєму, оскаржувати придумані кимось раніше стереотипи. Але ж насправді поняття про красу відносно. І все кліше - лише ілюзія, яка легко розвіюється в той момент, коли з неприхованим інтересом і захопленням дивишся знімки із серії робіт «Атлас краси», створені талановитим фотографом Міхаелла Норок (Mihaela Noroc). Об'їхавши всю земну кулю в пошуках нових облич, вона показала світу ту саму природну жіночу красу, про яку пишуть в книжках і говорять в фільмах.



«Якщо озирнутися навколо, то справжню красу можна знайти в усьому: в жестах, усмішках, очах, в парі зморшок, нахилі голови або ж в розказаної кимось історії. Не дивлячись на безліч питань, і суперечливих думок з боку оточуючих, я продовжую знімати виключно дівчат і жінок різного віку. В цьому і полягає суть мого проекту - донести до глядача той факт, що справжня краса криється в дрібницях і деталях, що не залежать від кольору шкіри, очей і волосся. Я дуже сподіваюся на те, що дана серія робіт допоможе чоловікам, а так же державі переглянути свою думку і погляди стосовно жінок. Кожен знімок, якимось пречудовим чином вселяє надію і віру в цих жінок, викликаючи їх довіру. 



Знімки дозволяють кожній жінці показати те, наскільки сильно вони пишаються своєю культурою або країною. Майстер впевнений, що у краси немає меж. Всі поняття про неї відносні. Ні косметика, ні соціальний стан, ні раса не роблять людину по-справжньому красивим. Тільки внутрішній світ, погляд і емоції, які виходять із глибини душі.



05.06.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *