Художниця Айріс Скотт змінила пензлі на власне тіло

Молода, але дуже відома художниця Айріс Скотт (Iris Scott) створює справжні шедеври живопису. Дівчина працює в досить таки незвичайній і цікавій техніці fingerpainting. Свої дивовижні роботи, які зачаровують складом і стилем колекціонерів з усього світу, Айріс створює в Тайвані. Саме там вона і відкрила для себе цю приголомшливу техніку живопису пальцями, яка зробила її такою популярною.



"Ідея створювати картини пальцями, виникла у мене випадково. У 2009 році зі ступенем бакалавра образотворчих мистецтв у Вашингтонському університеті, я взяла річну відпустку і переїхала на Тайвань, де почала створювати свої картини. Там оселилися в маленькій квартирі з видом на море. У квартирі не було кондиціонерів в кухні та ванній, де завжди промивала пензлі, кондиціонер працював тільки в кімнаті, де я малювала. Навколо стояла така спека, що навіть забруднений атрибут не змусив мене розлучитися з прохолодою від кондиціонера. Тоді я вперше почала малювати пальцями", - розповіла майстриня.

Мальовничими полотнами воліють насолоджуватися як звичайні поціновувачі мистецтва, та і критики. Вони часто представляються на різних аукціонах та ярмарках, де йдуть з молотка за рекордною ціною.

27.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *