Фани «Гри престолів» дізналися правду про Сноу

Він не бастард більше! "Гра престолів" підтвердив головну теорію фанів в неділю ввечері, нарешті, з'ясували  (принаймні наполовину) справжнє походження Джона Сноу

У довгоочікуваному продовженні, Брен Старк продовжив свою ретроспективну подорож , ключовою подією якої було повстання Роберта на Tower of Joy в  Дорні Там, Молодий Нед Старк просто розгромив подвійний меч сера Артура Дейна, і Брен спостерігав за своїм батьком в башті. Нед знайшов свою сестру Ліанну, яка вмирала. Вона була або викрадена князем Регаром Таргаріеном або сховалася з ним. У будь-якому випадку, дії Регара викликали громадянську війну.

Це дуже давня передісторія з романів Джорджа Мартіна Р.Р.

Нед знаходить Ліанна, тільки-но народила карооке дитя - Джона Сноу. З самого початку книги і шоу,говорилося, що Сноу позашлюбний син Неда Старка, зачатий під час під час повстання. Навіть дружина Неда Кейтлін так думала, і сильно обурювалася на Джон через зраду, про яку він нагадував. Тепер ми дізнаємося, батько Джон Сноу не Нед (імовірно це Регар) і його мати була, по суті, сестра Неда Старка.

Припускається, що вона просить Неда ростити дитину і тримати його походження в секреті. Беручи до уваги, що Роберт Баратеон прагнув знищити рід Таргаріен, якщо батько дитини Ліанни є наполовину Таргаріеном, вона хотіла б справжнє походження своєї дитини приховати, щоб захистити її.

Так що Джон Сноу є сином Старка і, ймовірно, Таргаріена теж. Він був народжений поза шлюбом, мабуть, так як  вже був одружений, але знати досі (можна було б стверджувати, як це роблять деякі нижче, що він все ще сволота, але якщо він може претендувати на прізвище Targaryen, то я думаю, що це спірне питання ). До цього, Джон Сноу ніколи не змагався за Залізний Трон. Але тепер, коли він також пройшов свій шлях з його Нічною вартою, побувавши мертвим, те, що він, швидше за все, наполовину Tфргаріен і наполовину Старк, він отримав досить претензі на Залізний Трон в Королівській Гавані. Джон Сноу тепер має право продовжити свою справжню долю - не дивлячись на те, що він нічого не знає досі про своє справжнє походження.

29.06.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *