Британський VOGUE відзначив майстерність київської художниці

У першому січневому номері 2020 року Британський VOGUE обрав для публікації два твори мистецтва київської художниці Анни Кострицької «Портрет владної людини» і «Жінка на червоному».

photo_2019-12-10_10-35-24

На сторінках Vogue власне йдеться про роботи Анни: “Професійна майстерність художниці та її творчість є яскравим явищем у галузі сучасного мистецтва. Художниця сміливо грає з кольором, співвідношенням пропорцій та текстури, щоб викликати унікальні відповіді для кожного окремого перегляду її творів”.

photo_2019-12-10_10-52-24

Новиною поділилась сама художниця у своєму інстаграмі, коментуючи, що це найкращий подарунок до Нового Року, перший випуск десятиріччя з її творами.

photo_2019-12-10_10-52-26

«Бути художницею означає спати і бачити нові картини, не спати і також бачити нові картини. Це форма світосприйняття, це надихання випадковими рядками із книг та рідними мелодіями, які і становлять цілісність життя, чимось забутим або новим, це навмисне прямування у вир подій та гостре їх переживання. Це віра у те, що Всесвіт кармічний за своєю природою, і немає іншої правди, аніж те, що він завжди повертає тобі все — піднесеністю або будь-чим.

Наша головна мета, як для молодих сучасних художників зробити так, щоб українське мистецтво було відкритим для всього світу«, — говорить художниця Анна Кострицька.

Нагадаємо, групові виставки Кострицької в минулому році відбулись в Словаччині та Італії.

 

11.05.2021


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *