Заслужену артистку України звинуватили у підтримці терористів

Заслужену артистку України, актрису Національного академічного театру російської драми імені Лесі Українки в Києві Ольгу Когут звинуватили в підтримці бойовиків «ДНР». Про це заявила театральний критик Ольга Значкова у своєму блозі.

«Хочу вас познайомити з дівчиною Ольгою Когут. Вона родом з Донецька, акторка Театру російської драми в Києві. Вона підтримує організаторів масових заворушень і, зокрема, загарбників Харківської адміністрації», - зазначила вона.

За словами Значкової, актриса на своїй сторінці в соцмережі займається проросійською пропагандою, поширює фейки про «звірства української армії».

«Ольга вважає нормальним, що артисти Донецького драматичного театру виступають перед бойовиками, які окупували український Донбас», - підкреслила театральний критик.

Проте, не дивлячись на все це, Когут продовжує працювати в столичному театрі, відзначила Значкова.

«Я вважаю, що Ользі Когут треба бути послідовною. Якщо вона вірить в успіх фейкових "республік", радіє, що проросійські патріоти не продалися націоналістам, то їй також потрібно звільнитися з українського театру, ну, хоч і російської драми, і теж покинути вогнище такої ненависної "київської хунти", виїхати зі столиці в той же рідний Донецьк. Але Ольга нікуди не їде. Вона продовжує сидіти на зарплаті артистки Національного театру, лайками і перепостами підтримує окупантів Донбасу», - зазначила критик.

11.05.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *