Виставка “Почуття перед Різдвом 2-го року повномасштабного вторгнення” у thesteinstudio

9 - 23 грудня 2023 року

Виставка-взаємодія “Почуття перед Різдвом 2-го року повномасштабного вторгнення”

у самоорганізованому просторі thesteinstudio представить 6 аудіо робіт, створених художниками і художницями під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну та інсталяції, до створення якої зможуть долучитися усі охочі. 

Додавати предмети до спільної композиції можна буде за донат на збір 3 ФПВ камікадзе для 56-ої бригади. Таким чином відвідувачі будуть включені у співтворення виставки, а відчуття спільності, культура співпомічі та донату – такі важливі перед Різдвяними святами – можливо зафіксувати тільки у співтворенні.

Немає опису.

Аудіо твори так чи інакше пов’язані з темою повномасштабного вторгнення та тих умов життя, у яких опинилися всі ми: частина відеозапису Богдана Бунчака, зробленого на одному з бойових виходів автора у Луганській області під час чергового обстрілу позицій, касета лейблу Kyivpastrans Records, заснованого Клеменсом Пулом та Лео Троценком під час зимових відключень електроенергії, спричинених російськими атаками на енергетичну інфраструктуру України або ж аудіо-запис служби, де допомогою штучного інтелекту замінений чоловічий голос священика, що веде службу на синтетичний жіночий голос записаний у день коли авторка Ольга Штейн дізналась про ремісію онкології своєї матері. 

Організатори закликають виділити час на прослуховування творів на самоті та бути уважними до своїх думок та відчуттів, адже всі реакції або їх відсутність також являються співавторами виставки. 

Немає опису.

Учасниці та учасники: Богдан Бунчак, Лео Зайдаль, Ельза Губанова, Ольга Штейн, Анастасія Лелюк, Клеменс Пул, Аліса Гаспід

Кураторка: Ася Мельник  

Організація: thesteinstudio

Відкриття 9 грудня з 11:00 до 18:00

Виставка працюватиме з 9 по 23 грудня 2023 року з четверга по неділю з 11:00 до 19:00

Вхід на виставку вільний

Адреса: thesteinstudio, Лютеранська, 6 (в арку та направо)

 

09.12.2023


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *