Виставка до 10-ї річниці Революції Гідності в Українському Домі

Заряджені гідністю та жагою свободи

Музей Майдану спільно з Українським Домом і партнерами запрошує 21 листопада вшанувати 10-ту річницю Революції Гідності — на відкритті виставки «Майдан: народження мрії. Перший бій»

Десять років тому українці остаточно сформулювали національну ідею. Вона викристалізувалася на Майдані. Цей ідеал означено двома ємними словами — «Гідність» і  «Свобода». Так звучить наша національна ідея. Ідея, яку ми виборюємо дотепер. 

Виставка «Майдан: народження мрії. Перший бій» розгорнута на трьох поверхах Українського Дому, який став частиною історії Революції Гідності: у стінах культурного центру діяв прес-центр мітингувальників, які обстоювали свободу та європейську інтеграцію України. 

На виставці ви зможете пригадати атмосферу та перебіг революційних подій, побачити унікальні артефакти з протестів, твори революційного мистецтва й реконструкцію окремих локацій ініціатив Майдану. Закликаємо цього дня, як і десять років тому, пов’язати євромайданівську стрічку з прапорами України та ЄС, яку відвідувачі отримають у виставковому просторі. 

Вхід на відкриття вільний. 

Після презентації виставки запрошуємо разом із Docudays UA на показ та обговорення фільму «Євромайдан SOS». 

Чекаємо на вас 21 листопада о 17:00 у Національному центрі  «Український Дім» за адресою Київ, вул. Хрещатик, 2.

Слава Україні!

21.11.2023


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *