Український фотохудожник показав результати свого "полювання" на депутатів

21 квітня 2017 року в Рівненському обласному краєзнавчому музеї відкрилася виставка «Фотополювання на можновладців на світлинах Олександра Харвата». В експозиції виставки півсотні сюжетів з різних подій міста Рівне та Рівненщини, які відвідували наші лідери – депутати, чиновники, політики, відомі особи, діячі різних сфер життя. Серед них Володимир Хомко, Галина Кульчинська, Ігор Пасічник, Анатолій Сидорук, Дмитро Якимець, Тарас Максименко, Леонід Кічатий та ще сорок три фотографії людей, які, в тій чи іншій мірі, впливають на наше життя, на перебіг значних подій.

Автор фоторобіт Олександр Харват – відомий у Рівному та в закордонні фотохудожник, член Національної спілки фотохудожників України, заслужений художник Міжнародної федерації фотомистецтва – розповів, що за багато років він відвідав велику кількість різних подій і нещодавно вирішив зробити саме таку невелику підбірку, хоча в його колекції таких знімків є велика кількість.

На відкриття виставки прийшли і дехто із її героїв – Анатолій Сидорук, Леонід Кічатий, Тарас Максименко («думаю, що така виставка дає можливість подивитися на себе зі сторони і подумати над тим, що в собі, в своїй роботі слід покращити»).

Відвідувачам слід звернути особливу увагу на підписи: в кожному є або чистий гумор або гумор з часткою іронії.

Виставка триватиме місяць – до 21 травня. 

 

24.04.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *