У тернопільській галереї покажуть експозицію Віталія Агапєєва

У тернопільській галереї «Бункермуз» відкриють виставку Віталія Агапєєва. Основа проекту створена у вигляді графічного манускрипту — кожен новий лист розкриває новий спосіб трансгресії. Попри рівноправність із зображенням, наявність текстової частини не створює монополію на зчитування усіх смислів, а лише підводить до необхідного вектора ідейного поля. 



Ми приречені на спостереження постійного розпаду та синтезу всередині та ззовні нас, поки не досягнемо свого фізичного ліміту. Ця діалектична трансформація наш постійний супутник життя. Інколи ми можемо грати з нею, інколи вона грає з нами. Саме це стимулює нас до постійних видозмін, однак органічно цей процес може відбуватись лише за наявності міцного внутрішнього стрижня.



Однак, знаходячись на грані своїх можливостей легко впасти у відчай, відмовитись бачити новий горизонт, оскільки виникає страх побачити там себе зміненим. Але саме усвідомлення себе, як модальної та динамічної структури, що стимулює у собі постійні метаморфози, дає один із головних ключів трансгресії. Виставка триватиме до 28 червня.

06.06.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *