У Лубнах відкрилася персональна виставка Дениса Зозулі

У галереї мистецтв Лубенського краєзнавчого музею імені Гната Стеллецького експонуються здобутки талановитого митця – виставку «Штучний інтелект» представив член Національної спілки художників України Денис Зозуля з міста Полтави.

Автор є яскравим представником сучасного образотворчого мистецтва, що поєднує новаторство з традиціями національного мистецтва, культури народу, його духовності. Для Дениса дуже важливою є свобода рухів, думок, ідей. Здебільшого на його роботах – пейзажі та сюрреалістичні образи, тваринний світ та казкові герої.

Виставка графічних робіт художника зацікавила присутніх у залі. Також Денис створює документальні та художні фільми (як режисер, оператор, монтажер).

З вітальним словом виступив начальник управління культури та мистецтва Юрій Литовченко.
Захоплення творами та вдячність автору за подароване задоволення висловили: начальник відділу містобудування та архітектури Андрій Шмонденко, поціновувачі творчості Наталія Власенко, Ніна Єндоренко.

Крім того, на відкритті виставки відбулася презентація документального фільму, присвяченого 300- річчю з Дня народження Григорія Сковороди “Мисляча сила”. Присутні мали можливість насолодитися благодійним концертом гурту “Яскравий світ.”
Виставка триватиме до 25 червня.

Марія Бойко

Фото – Лубенський краєзнавчий музей

06.06.2023


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *