У Києві представлять виставку української художниці, роботи якої "підкорили" Нью-Йорк

В Києві 20 липня у Будинку художника відкривається виставка Лери Литвинової. Вона має символічну назву «Placiditу», яка в перекладі з латинського означає спокій, безтурботність. Така назва відбиває саме той стан, який прагнуть передати її роботи.

Цей проект майстриня з великим успіхом уже представила у Нью-Йорку і редакція Ukraine Art News впевнена, що така сама реакція буде і в українських відвідувачів виставки.

VIRGO Lera LitvinovaSSS

Картини несуть в собі певну філософію умиротворення, глядач поринає в себе не просто щоб відпочити, а з метою отримання насолоди від цього відпочинку.

Авторка намагалася перенести на полотно кожен момент буття, зафіксувати кожну хвилину, щоб передати цілісну картину своєрідної медитації героїв картин.

Морські хвилі, тепле літнє повітря, захід сонця та світанок - все це переносить нас у власний світ, де можна побути наодинці з собою.

Межа_Лера_Литвинова (1)

Картини Литвинової брали участь у виставках Брюсселя, Берліна, Люксембурга, Брюгге. 

Також художниця зазначає, що мистецтво не має ніяких політичних, економічних меж. Воно існує поза цим всім. І найголовнішим завданням художника вивести мистецтво у світ "без меж"

 

 

14.07.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *