Новий погляд на Київ представлять на виставці Олени Придувалової

У рамках проекту «Kyїvartschool», що протягом цього року проводиться в МВЦ «Музей історії міста Києва»,відкривається ще один виставковий проекто днієї з найобдарованіших і найбільш самобутніх українських мисткинь України -Олени Придувалової.

«Моя головна тема - Київ. Мій погляд - крізь колір: максимальна інтенсивність кольору та світла. Життя повне несподіванок. Головне - зберегти в собі здатність дивуватися життю. Природа вже існує - вона довершена, її не можна зобразити, можна лише дивуватися нею та представляти її такою, як ти це відчуваєш. Тоді будь-який будинок, вулиця, дерево, обличчя захопить та поведе за собою... і прийде натхнення. Мої роботи мають нести стан спокою та радості», - Олена Придувалова.

Олена Придувалова (1)

««Свята та будні»- це виставка про потужну енергію нашої столиці, адже все життя художниця малює сакральне місто — рідний Київ: «портрети» його вулиць, доріг, будинків, вікон і балконів, а також нестримний рух щасливих та стомлених людей, що вдихають життя у великий мегаполіс», - говорить куратор проекту Дмитро Струк.

Олена Придувалова.. (1)

Мета  проекту «Kyїvartschool» - згадати історію становлення та розвитку Української академії мистецтв, якій саме восени 2017 року виповнюється 100 років з часу заснування. Ідея та завдання проекту - організувати серію ретроспективних виставок відомихкиївських митців сучасності, що отримали професійну освіту в Києві. 

Ukraine Art News рекомендує:

АБСТРАКТНІ КАРТИНИ ІГОРЯ ГУСЄВА ПРЕДСТАВЛЯТЬ У КИЄВІ

ДЕБЮТНА ЕТНОВИСТАВКА ПАВЛА МАРІНЦЯ ВІДКРИЛАСЯ У ЗАКАРПАТСЬКОМУ МУЗЕЇ

 

 

 

26.09.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *