Міжнародна виставка «Закохані у життя» стартувала у столиці

В рамках інформаційної кампанії «Київ - європейський» у київському метрополітені відкрилась перша в Україні міжнародна арт-виставка «Закохані у життя», що має соціальне направлення. Про це повідомляє Art Ukraine.

Як повідомляють організатори проекту, виставка покликана привернути увагу українців до вибору свого життєвого шляху, а також надихнути кожного жити за покликанням серця.

Мета проекту - показати Україні та світу людей, котрі змогли віднайти свою Музу, розбити шаблони та зігнорувати суспільні стереотипи.

«Доки ти розвивається, вивчаєш щось нове, дотримуєшся здорового егоїзму, йдеш до своєї мети та здійснюєш свою мрію – ти щасливий. Ми шукали таких українців на вулицях столиці, у соцмережах, серед друзів та знайомих. І не очікували, що проект набере міжнародну популярність, що до нас на фотосесію приїдуть українці з різних країн світу, а міжнародна преса зацікавиться проектом та стане анонсувати його на сторінках своїх видань (інформаційним партнером виступив італійський VOGUE, україномовний журнал Німеччини Gelblau)», - розповідає засновниця та куратор арт-проекту Олександра Сорокіна.

«Закоханних у життя» можна побачити протягом двох місяців на станціях метрополітену: «Печерська», «Політехнічний інститут», «Поштова площа», «Театральна», «Арсенальна» та  «Золоті ворота».

01.10.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *