Картини знаменитих українських художників Іллі та Олександра Чичканів покажуть у столиці

З 24 листопада по 14 грудня в залі аукціонного дому «Золотое Сечение» (Київ, вул. Первомайського, 4) пройде виставка Іллі і Саші Чичканів «Psychodarwinism / Back to the Roods».

В експозиції представлено близько півтора десятка робіт, створених у 2017 році і виконаних в різних техніках. Це вже друга сімейна виставка Чичканів з серії Psychodarwinism, перша відбулася навесні цього року.

«Глянець, гламур, глобалізація руйнують природу і природне існування людей, знищуючи багатовікові дерева і позбавляючи аборигенів будинків. Все це доноситься до глядача у властивій Чичкану епатажної манери », - розповідає Михайло Василенко, співвласник аукціонного дому« Золоте сечение ».

Вхід на експозицію «Psychodarwinism / Back to the Roods» для всіх бажаючих - вільний.

чичкан

Ілля Чичкан - український художник, творець фото і відео робіт, автор перформансів, об'єктів та інсталяцій. Народився в Києві. Був запрошений на міжнародний форум Manifesta (2004). Проект Чичкана представляв Україну на п'ятдесят третій Венеціанській бієнале (2009). Учасник численних персональних та групових виставок в Україні та за кордоном. Живе і працює в Києві і Гоа, Індія.

чичкан1

Олександра Чичкан - українська художниця. Народилася і виросла в Києві. Виграла національний конкурс міської скульптури «Образ майбутнього» (2011). Брала участь в таких проектах як «Інь» (ЦСМ «М17», 2013), Should the world break (Ludmila Bereznitska & Partners Gallery, 2013), а також Ukrainian Fashion Week. Брала участь у численних групових та персональних виставках. У 2010 році працювала спільно з художницею Аліною Півненко (група Ch & P Junior). Роботи знаходяться у багатьох приватних колекціях. Живе і працює в Києві.

чичкан5

22.11.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *