Горизонт залишиться чистим

Із 15 по 17 липня у галереї «Дзига» (Львів. вул. Вірменська, 35) триватиме виставка художника та музиканта Дмитра Куровського «Горизонт залишиться чистим». Початок о 17 год. Увечері після 21:00 на другому поверсі «Дзиґи» відбудеться «Горизонт Afterparty» за участю DJ Boochyaman.

Дмитро Куровський — український художник і музикант, лідер мультимедійної формації Фоа-Хока, який вже багато років працює на перетині стилів neo-pop та psychedelic art, безперервно експериментує з новими техніками і матеріалами.

До проекту «Горизонт залишиться чистим» увійшли роботи останнього десятиліття, виконані в техніках олійного, акрилового живопису та цифрового мистецтва, основним мотивом яких є психоделічне переосмислення образів популярної культури: від побутових предметів до ключових осіб музики та кінематографу.

Творчість Д. Куровського є одночасно своєрідним вираженням ідейного змісту українського рок-андерграунду та рецепцією болючої і драматичної сучасності, яка попри все залишає надію на краще майбутнє.

Візуальна лінія проекту «Горизонт Залишиться Чистим» нерозривно поєднана із музикою. Складовою цього аудіо-візуального проекту є серія відеоробіт київських режисерів Олега Чорного та Генадія Хмарука (Sampled Pictures), поєднаних із музикою Фоа-Хока. П’ятнадцятирічний спільний творчий доробок налічує понад два десятки експериментальних відеокліпів, які були представлені на різних міжнародних фестивалях.

13.07.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *