Дивовижні фото Олега Огородника представили у Хмельницькому

У фотомузеї Хмельницького відкрили виставку незвичайних фотографій львівського митця Олега Огородника. Тут представлені роботи фотографа у жанрі «ню», де зображене жіноче тіо. Чоловік створює свої світлини за унікальною старовинною технікою друку. Про це повідомляє PRESS-ЦЕНТР із посиланням на Поділля-Центр.

Всього на виставці можна побачити 43 світлини, виготовлені за особливою технікою, якою часто послуговувалися фотографи наприкінці ХІХ століття. Директор Хмельницького музею-студії фотомистецтва Костянтин Жданов розповідає, що зараз за такими технологіями в Україні працює максимум 20 митців, бо це дорого і важко.

- Тут є і соляний друк, і масляний друк і ціанотипія. Це такі техніки, в яких важко досягти двох однакових результатів. Тобто при цих техніках двох однакових фото не виходить. Автор, виконуючи їх, до кінця не знає, яким буде результат, - каже Костянтин Жданов.

Відвідувачі позитивно оцінили виставку, подивитись на красу жіночого тіла прийшли і жінки.

«Виставка дуже сподобалась», «Це диво, це дарування нового життя», «Жіночим тілом можна тільки милуватися, насолоджуватися і захоплюватися. Краса чоловічого і жіночого тіла, вона є, вона завжди була», «Виставка неймовірно красива, передає бездоганність жіночого тіла, яким створив його Бог», - коментують виставку вражені відвідувачі.

Насолодитись красою жіночого тіла усі охочі мають змогу до 10-го серпня.

Автор виставки Олег Огородник народився і мешкає у Львові. Чоловік займається фотографією вже понад сорок років. Заслужений художник Міжнародної федерації фотомистецтва (ЕФІАП), лауреат багатьох міжнародних та всеукраїнських виставок, учасник творчої групи «Засмага», почесний член Одеської фотографічної асоціації, член Львівської обласної організації НСФХУ, Україно-Польсько-Словацької групи «Black&White», фотокореспондент ЗМІ. Автор багатьох персональних виставок в Україні та за кордоном. Деякі його роботи зберігаються в іноземних музеях та приватних колекціях.

16.07.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *