Братков присвятить виставку розчарованій моделі

Сергій Братков відкриє виставку «Саша» 12 травня о 19:00 у Vozdvizhenka Arts House (м. Київ; вул. Воздвиженська, 32). Відомий харківський фотограф розповість історію однієї зі своїх улюблених героїнь, яка розчарувалася в кар’єрі фотомоделі.

Вперше дівчина Саша взяла участь у проекті Браткова «Kids» (2000) у віці восьми років. Майже через 10 років Сергій Братков, опинившись в Харкові, прийшов в будинок друга і знову зустрів Сашу. Це був момент її розчарування в професійній модельній діяльності. Фотоісторія дівчини, що зроблена в цей момент її життя, стає виворотом портфоліо, зворотньою стороною модельної індустрії. Фоном для зйомки виступає спальний район Харкова – під'їзди, гаражі, двори й інтер'єр квартири, а героями «Саші» – вона сама, її батько-художник і собака.

Сергій Братков – класик сучасної української фотографії. Виріс і здобув освіту в Харкові. Був учасником Харківської школи фотографії. У 2007-му взяв участь у Венеційській бієнале від України. З 2000 року живе та працює в Москві.

10.05.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *