Раніше невідомі роботи Моне представлять на аукціоні Christie’s

Аукціонний будинок Christie’s уже розпочав сезон осінніх торгів. Десятки аукціонів, де представлять роботи найвидатніших представників сфери мистецтва пройдуть цієї осені. Знаковою подією стануть торги, на яких представлять раніше невідомі роботи, які були в особистій колекції Клода Моне. Серед них картини його дузів Едуарда Мане, Огюста Родена та Поля Сіньяка, а також окуляри художника, листи та теракотовий горщик.

Раніше невідомі предмети до цього дня зберігалися у сім'ї знаменитого імресіоніста. 

аукцион 2

Вони розкривають магію людини - не тільки живописця, але й колекціонера. Всі речі раніше належали  сину художника Мішелю Моне, згодом перейшли його дочці Роланді Вернеже.

Оскільки роботи належали Мішелю, вони відомі мистецтвознавцям, серед них - ранній вид серії пейзажів "Тополя", які у своїй більшості знаходяться у музеях. Попередня оцінка картини "Три дерева в Живерні" - 2-3 млн доларів.

На іншому кінці цінової шкали знаходяться окуляри Моне (1000 - 1500 доларів) та теракотовий садовий горщик з тих, які можна побачити на деяких картинах. Його планують продати за дві тисячі доларів.

Ukraine Art News рекомендує:

КАКИЕ САМЫЕ ИНТЕРЕСНЫЕ АУКЦИОНЫ ИСКУССТВА СОСТОЯТСЯ В СЕНТЯБРЕ

ПЛАКАТ ДО ФІЛЬМУ "КАСАБЛАНКА" ВИКЛИКАВ ФУРОР НА АУКЦІОНІ В ТЕХАСІ

РОБОТИ ЗНАМЕНИТИХ ХУДОЖНИКІВ НОВОГО ОРЛЕАНУ ПРЕДСТАВЛЯТЬ НА АУКЦІОНІ

 

 

 

08.09.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *