Колекцію відомого британського фотографа Маріо Тестіно виставлять на торгах Sotheby's

Аукціонний дім Sotheby's уже в перший день осені організовує аукціон сучасної фотографії. Роботи з колекції відомого британського фотографа Маріо Тестіно познайомлять відвідувачів із захоплюючим жанром сучасного фото на основі досліджень робіт найпопулярніших представників цього жанру. Ретельно відібрані фото порушують такі важливі питання, як ідентифікація в суспільстві, культурне "переміщення" та психологію внутрішнього стану людини. Все це митці прагнули пропустити крізь призму свого об'єктиву.

Серед робіт, які представлять на торгах, перш за все слід відзначити роботи Ванесси БікрофтОлафура Эліассона, Нани Голдін, Флоріана Майера-Айчена, Андреса Серрано, Вольфганга Тильманса.

1740019_Web_Banner_1360x500_Collier

Топ-лотами аукціону стануть фото Григорія Крейдсона "Bear with a Pool of Milk", Рона Гона "Untitled #5", де чітко можна побачити любов майстра до дублювання знімків. Любителям психологічного фото варто звернути увагу на роботу Рінека Джейкстра "Хілтон-Хед-Айленд", яка в свою чергу є яскравим прикладом інтересу художника до психологічного розвитку людей у взаємозв'язку з їх фізичним станом. Як досвідчені колекціонери, так і ті, хто інвестує в фото, вперше матимуть можливість придбати найкращі роботи жанру " contemporary photography".

У 2013 році Маріо Тестіно створив неприбутковий музей MATE в Лімі, щоб розповсюджувати та підтримувати місцеву і світову культуру в Перу. Весь дохід від аукціону буде спрямований на розширення центру виставок, резиденцій та освітніх ініціатив, що забезпечать його успіх у майбутньому.

Ukraine Art News рекомендує:

На аукционе Sotheby's представят оригинальные плакаты к знаменательным фильмам ХХ столетия

Вкус звезд: кто из художников изображал шампанское на своих картинах

Почему работы Богдана Задорожного считают украинской "абстрактной цветописью"

 

 

 


 

04.08.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *