Український фільм “Кохання” відібрали на конкурсу фестивалю анімаційного кіно

Анімаційний фільм “Кохання” режисера Микити Лиськова увійшов до конкурсної програми короткометражних стрічок Міжнародного фестивалю анімаційних фільмів у Ансі.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно з посиланням на сайт фестивалю.

“Festival International du Film d'Animation d'Annecy відбудеться з 10 по 15 червня. Це – один із найбільш відомих та найпрестижніших анімаційних форумів світу, що був заснований у 1960 році і щорічно проходить у місті Ансі (Франція)”, - ідеться у пові

Як зазначається, короткометражний анімаційний фільм розповідає історію кохання за допомогою символів. Стрічка складається з епізодів, не пов'язаних між собою сюжетно і стилістично, але які мають єдиний настрій та єдиний сенс. Фільм знятий без слів, ця дотепна історія-роздум про стосунки між людьми розкривається через звуки.

Стрічка створена компанією “Т.Т.М.” (продюсер Андрій Границя) за 100% підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Голова Держкіно Пилип Іллєнко привітав творчу команду фільму, зауваживши, що вперше в історії вітчизняного кіно українська стрічка потрапляє до головного конкурсу фестивалю анімації такого масштабу.

“Не останню роль тут відіграла робота Українського стенду на кіноринку “Mifa Market”, яку ми проводили два роки поспіль. Фільм “Кохання” створений у дуже незвичайному та інноваційному стилі, і я радий, що наші експерти побачили перспективність цього проекту, надавши йому підтримку”, - підкреслив він.

13.03.2019


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *