Українські мурали увійшли до списку найкращих стріт-арт об'єктів світу

За останні роки такий вид мистецтва як стріт-арт стає все популярнішим на теренах нашої державию. Мурали на стінах будинків України створюють не лише українські митці, але й закордонні. 

 

Саме тому три українських мурали - два в Києві та один у Харкові - увійшли до списку найкращих творів вуличного мистецтва Best Street Art 2017.

 

Кращі приклади «полотен» на міських будівлях по всьому світу зібрав сайтI Support Street Art (ISSA).

мурал1

 

 

Київ, Україна

мурал

 

 

 

Київ, Україна

"Ми з гордістю представляємо цю прекрасну колекцію кращих творів вуличного мистецтва, які ми отримали в 2017 році. Від імені команди ISSA ми бажаємо щасливого Нового року всім вам - прекрасним людям, які поділяють, підтримують, люблять і вірять в мистецтво для людей", - написали в ISSA."Ми з гордістю представляємо цю прекрасну колекцію кращих творів вуличного мистецтва, які ми отримали в 2017 році. Від імені команди ISSA ми бажаємо щасливого Нового року всім вам - прекрасним людям, які поділяють, підтримують, люблять і вірять в мистецтво для людей", - написали в ISSA.

мурал2

 

Харьків, Україна

Крім трьох українських стріт-арт об'єктів, в списку можна зустріти настінні малюнки з різних куточків земної кулі: Колумбії та Австралії, Норвегії та Бразилії. Їх ви можете побачити у нашій галереї.

 

23.01.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *