У Британії професор зоології записав рок-альбом про бджіл

Зоолог із Лондонського університету королеви Марії записав рок-альбом з піснями про життя бджіл, щоб урятувати комах від вимирання.

Про це повідомляє Daily Mail.

"Рок-альбом про дивний світ бджіл записано професором зоології, щоб урятувати життєво важливих комах від вимирання", - йдеться в повідомленні.

Група Killer Queen Bees складається з зоолога Ларса Чіттки з Лондонського університету королеви Марії і музикантів Кеті Грін і Роба Александра.

Професор Чіттка, який грає на електрогітарі, відомий тим, що раніше навчив бджіл грати у футбол і тягнути за нитки, щоб отримувати їжу.

Альбом "Strange Flowers" стане дебютним для групи. Тексти пісень розповідають про біологію, життя і психологію бджіл - з моменту, коли НАСА відправляло бджіл у космос, до використання бджіл у комерційних продуктах.

"...Мене давно вразило, що в світі бджіл багато поезії, тому я вирішив об'єднати їх у тексти пісень", - зазначив професор Чіттка.

Усі кошти, зібрані від продажу альбому, будуть пожертвувані благодійній організації Buglife, яка займається захистом бджіл та інших комах.

08.09.2019


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *