Студія Disney випустила тізер фільму про слоненя Дамбо

Кінокартина вийде в прокат у 2019 році.

Студія Disney на своєму каналі на YouTube опублікувала перший тизер фільму "Дамбо", який розповість історію літаючого циркового слоненяти. Картина стане перезапуском класичного мультфільму студії, випущеного в 1941 році, режисером фільму виступив Тім Бертон. Головні ролі в ньому зіграли Колін Фаррелл і Дені Де Віто.

Цирковий імпресаріо Марк Медічі призначає колишню зірку цирку Холта Ферріера і його дітей, Міллі і Джо, опікунами новонародженого слоненяти, чиї неймовірно великі вуха відразу стають предметом для постійних жартів і глузувань колег Холта по цеху. Раптово дізнавшись, що Дамбо вміє літати, власник цирку вирішує нажитися на незвичайні здібності слоненяти. До справи підключається енергійний підприємець В. А. Вендевер, який вирішує зробити з малюка Дамбо головну зірку свого нового грандіозного розважального підприємства "Казкова країна".

Також у фільмі знялися Майкл Кітон, Єва Грін, Ніко Паркер Руні, Джозеф ГАТТ і Алан Аркін. Світова прем'єра "Дамбо" призначена на 29 травня 2019 року.

Раніше був опублікований перший трейлер фільму "Богемська рапсодія", який розповідає історію групи Queen і її вокаліста Фредді Меркьюрі. Картина простежує запаморочливий шлях групи до успіху, завдяки їх культовим пісням і революційного звуку, практично розпад колективу, оскільки спосіб життя Меркьюрі виходить з-під контролю, і їх тріумфальний возз'єднання напередодні концерту Live Aid, який став одним з найбільших виступів в історії рок-музики.

14.06.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *