Новруз і Міжнародний день музеїв. КМДА профінансує 7 мистецьких конкурсів

Департамент культури КМДА оголосив мистецькі конкурси на кращі проекти, для реалізації яких нададуть фінансову підтримку зі столичного бюджету.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Переможців мистецьких конкурсів буде визначено на засіданнях Художньої ради з питань розгляду культурно-мистецьких проектів при Департаменті культури", –  зазначається у повідомленні.

Зокрема, у конкурсах заявлено 7 проектів: щодо проведення Міжнародного національного свята «Новруз»; щодо проведення урочистої церемонії вручення Театральної премії «Київська пектораль»; з нагоди відзначення Міжнародного дня музеїв; з організації та проведення урочистої церемонії вручення Мистецької премії «Київ»; з образотворчого мистецтва до Дня Києва; щодо проведення Фестивалю національних культур «ЕтноФест»; щодо проведення тематичного вечора, приуроченого до Дня слов’янської писемності і культури.

Реалізуватися проекти будуть у березні та травні 2019 року.

Детальну інформацію про умови, строки подачі конкурсних пропозицій, заплановане фінансування та перелік документів можна отримати на офіційному сайті Департаменту культури.

 

 

10.02.2019


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *