Молодих дизайнерів запросили на Ukrainian Fashion Week

Ukrainian Fashion Week (UFW) спільно з Epson проводить конкурс digital-принтів серед українських дизайнерів - Epson digital fashion. Головним призом конкурсу буде друк авторських колекцій за допомогою цифрових технологій на тканині і представити їх на Українському тижні моди. 



Кращі колекції будуть оцінені засновником UFW Іриною Данилевською, відомими українськими дизайнерами та ілюстраторами. Творці відомих брендів відзначають, що принт сьогодні є важливою частиною фешн-дизайну. 



«Принти - невід'ємний інструмент дизайнера при створенні колекції. Вони допомагають ширше розкрити тему, простежити джерела натхнення і зануритися в той настрій і емоційний стан, який хоче передати його творець. Більшість міжнародних брендів ми можемо дізнатися не тільки по характерному крою, але і з естетики принтів, які вже давно стали їх візитною карткою. Balenciaga, Kenzo, Dries van Notten, Valentino, Gucci - неможливо сплутати візуальну мову кожного з них», - зазначає Марія Гаврилюк, арт-директор бренду «Lake studio».



Популярність принтів на тканині набирає обертів з кожним роком: змінюється колір, тема, техніка або розташування, але малюнок завжди залишається в моді. За прогнозами дослідницької компанії Arizton Advisory & Intelligence, з 2017 до 2023 року світовий ринок цифрової текстильного друку досягне приблизно 53 млрд. дол. США і виросте більш ніж на 17%. Показ і нагородження фіналістів відбудуться 5 вересня 2018 на «Epson Digital Fashion Show» в рамках UFW.

15.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *