Казкова архітектура Маттіаса Юнга "руйнує" стереотипи

Німецький графічний дизайнер Маттіас Юнг (Matthias Jung) намагається зробити наш світ кращим, використавши при цьому сюрреалістичну архітектуру.  Ще будучи дитиною, Маттіас захоплювався створенням колажів у фотостудії його батька: тоді за допомогою ножиць і клею він створив перші фантастичні будівлі. Приступивши до свого проекту «Дім» у 2015 році, принцип його дій змінився несуттєво. За допомогою комп'ютерних програм дизайнер комбінує свої фотографії, перетворюючи їх у нові образи. Його унікальні композиції беруть початок з фотографій архітектури, зроблених ним під час подорожей по Східній Німеччині. У деяких роботах залучає зображення двох фотографів: Олівера Абрахама й Ульріха Шмідта. 


«До своєї серії "Дом" я приступив у січні 2015 року. Для того, щоб мої роботи виглядали візуально естетично і привабливо, я повинен розглядати та знати правила проектування. Таким чином, відносини між порядком і безладом, а також між однорідністю і різноманітністю повинні бути узгоджені. Будівля має бути стабільною і заслуговувати на довіру, перш ніж я зможу внести якийсь "хаос" в композицію. Наприклад, перед тим, як я дозволю йому літати», - ділиться автор. 



Автор робіт завоював перше місце у конкурсі «Міжнародний фотограф року» (IPOTY) в категорії «фотоманіпуляції» та друге місце у тій же категорії в престижному конкурсі фотографії «Neutral Density Photography Awards» (ND Awards).

18.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *