Яскравий проект Мартін Клімас "відображає" красу музики

Всі ми чудово знаємо, що музику можна слухати, відчувати, зчитувати її вібрації. Напевно, кожна людина сприймає музичні звуки індивідуально, на свій лад і на свій розсуд. Нерідко музика збуджує в уяві різні життєві сцени, картини й асоціації, але чи можна її побачити?



Німецький фотограф Мартін Клімас зацікавився цим питанням. Це нереально, але йому вдалося на своїх знімках відобразити музику, розбурхує свідомість мільйонів людей. Починалося все з того, що Мартін створив конструкцію з колонки, наверх якої поставив прозорий тонкий пласт. На нього зверху налив фарби найнеймовірніших кольорів, після чого включив музику. Тільки уявіть як під впливом динаміка виривається фарба. Вона почала оживати, приймаючи всілякі форми та змішуючись між собою шляхом розбризкування на всі боки.



Колекція німецького фотографа налічує портрети багатьох виконавців з їх піснями - починаючи від Девіса Майлза і закінчуючи Kraftwerk. Даний фотоарт, люб'язно представлений автором, створювався протягом шести місяців, в процесі якого було зроблено близько тисячі пострілів фарби та витрачено вісімнадцять галонів матеріалу поряд з двома поламаними динаміками. Візерунки професійного фотографа виходять красивими та неординарними.

22.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *