Художниця зобразила знаки зодіаку в жіночих портретах

Угорська художниця Вів'єн Санісло (Vivien Szaniszlo) з дитинства любила малювати, а її роботи завжди були повні насичених кольорів і виразності. З часом вона намагалася додавати у свої роботи більше позитивних емоцій. Основною ексцентричних полотен є людські стосунки. Майстриня захоплено аналізує взаємини з самим собою, з іншими, а також з навколишнім світом. 


Окрім образотворчого мистецтва, дівчина захоплюється балетом, проте втілює вона його не на сцені, а на своїх яскравих і неймовірних полотнах. Саме балету присвячена більша частина робіт Вів'єн. Вона впевнена, що вираження своїх емоцій через творчість йде зсередини, тому воно настільки цінне. Також Вів'єн вірить у метафізичні властивості знаків зодіаку, котрим присвячується означена її нова серія ілюстрацій. Всі 12 знаків зодіаку в її виконанні втілені через сюрреалістичні жіночі образи. Її остання серія робіт натхненна красою і гармонією природи.

"Ми є частиною природи й повинні дбати про неї, а не просто використовувати її безцінний потенціал. У своїх акварельних малюнках я спробувала показати зв'язок між барвистою атмосферою природи та крихким людським існуванням. У цих малюнках ми належимо Матері-Природи та Всесвіту. Найважливішим для мене є те, що при перегляді моїх робіт ви зможете знайти для себе цінні думки й" виринути "з сірих буднів", - пише Вів'єн.

27.03.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *