Фотографії Уїтні Юстесени "пронизують" до глибини душі

Уїтні Юстесен (Whitney Justesen) - молодий фотограф авантюрист, знаменита своїми фантастичними портретами. Щоб захопити той, чи інший кадр, фотограф може об'їхати півсвіту в пошуках того самого місця для довгоочікуваного знімка. Дослідження світу, подорожі та фотографія в цілому, надихають і фотографа на нові відкриття та нові фотографічні проекти. Фотографія для Уїтні Юстесен - зовсім не комерційне підприємство, а навпаки, улюблена справа, без якої майстриня не уявляє власного життя. 



Кожен портрет несе в собі тиху і заспокійливу атмосферу, фотографії загадкові та хвилюючі, в кожній з них є своя індивідуальність. У знімках є гарний баланс між людиною і природою, що є майже магічним. 



В результаті творчих пошуків і експериментів, за останні шість років, вона відвідала Канаду, Ісландію, Англію, Францію, Італію, Німеччину, Австрію, Грецію, Швецію і Голландію. У кожній з цих країн фотограф знаходила якісь свої особливості та ставила різні акценти на архітектурі, природні пам'ятки або історичних місцях.

19.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *