Дивовижний каталог "Срібного мольберта" потішить читачів

Яскраві фарби, оновлений дизайн, оригінальна верстка, інформація українською та англійською мовами – саме так виглядає новий, нещодавно видрукуваний каталог ІІІ студентського конкурсу з живопису «Срібний мольберт». Видання стало своєрідним підсумком мистецького заходу, який зібрав у жовтні 2017-го в Ужгороді іменитих художників, кураторів, мистецтвознавців і талановиту студентську молодь з України та ближнього зарубіжжя.

Саме в ці дні повноформатна, добре продумана і надзвичайно якісна книга прямує до своїх адресатів в Україні та за кордоном. Її отримають не лише ті, хто взяв участь і був причетним до проведення «Срібного мольберта», а й усі вузи мистецького спрямування, публічні бібліотеки, провідні інституції арт-ринку (музеї, галереї, мистецькі об’єднання).

Як зазначають у передмові засновники конкурсу та видавці каталогу Роберт і Наталія Бровді: «Ми щиро радіємо, що «Срібний мольберт» змінюється і розвивається як мистецький проект, відкритий для всього нового та сучасного. Конкурс уже має власні історії успіху наших талановитих учасників і призерів. Вони виставляються у відомих галереях, беруть участь у міжнародних мистецьких форумах та ярмарках, отримують визнання поціновувачів. Це радує і надихає, доводить правильність і потрібність обраного шляху».

23.02.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *