Брайн Кірхагіс гармонічно поєднав жіночу красу і природу

Змагаючись з можливостями людської фантазії, відомий художник Брайн Кірхагіс (Brian Kirhagis) створює незвичайні картини, які наскрізь просякнуті символізмом. У своїй творчості художник намагається постійно експериментувати з поєднаннями різних мотивів і стилів, аби створити дивовижні роботи. Професіоналізм та відчуття смаку розкривається в останній серії автора під лаконічною назвою «EARTH» (Земля), присвяченій красі природи.



На картинах з даної колекції зображені дівчата, образи яких складаються виключно з рослин, пишних квітів і коренів дерев, нагадуючи нам про єдність людини й природи, а також жіночу красу. Кірхагіс розповідає про потребу в повазі та розумінні жінок у сучасному світі.

 

Витончені, ефемерні й одночасно такі земні, зображені жінки також ілюструють інтерес художника до створення подвійних зображень, в яких зливаються воєдино природні мотиви та портретний живопис. Саме це допомагає майстрові вигадувати нові, цікаві розповіді через свої роботи. Сьогодні, Брайн - відомий художник, який підкорює не тільки жіночі серця, а й привертає увагу екологів.

15.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *