Анна прикрашає дерева магічними ілюстраціями

Навколишній світ дивовижний і прекрасний, а природа - невичерпне джерело натхнення, завдяки якому народжуються незвичайні ідеї, поступово втілені в життя. Одні пишуть пейзажі, інші створюють вироби, займаються різьбленням по дереву. Молода художниця на ім`я Анна вирішила створити дещо незвичайне і приємно вразити глядачів. Вона робить чудові дерев'яні ювелірні прикраси та малює казкові картини на корі й шматочках дерева, оживляючи в своїх роботах зоряну ніч, сов, лисиць і навіть єдинорогів.

"Мабуть, ліс назавжди залишиться для мене чимось чарівним і таємничим. Моїм джерелом натхнення, що породжує нові думки та ідеї, які я старанно втілюю в реальність, запам'ятовуючи моменти на корі й не тільки", - розповіла майстриня.



Відомо, що природа надихала її ще з раннього дитинства. Коли вона була дитиною, то часто ходила з мамою на прогулянку в ліс. Ми збирали цікаві гілки, коріння, корчі та кору, які приносили додому для того, щоб зробити з них чергову саморобку або прикрасу. І ось тепер, через багато років, вона продовжує цим займатися, малюючи по-дитячому милі та чарівні картини, в надії на те, що маленька публіка оцінить її намагання.

16.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *