«Живі істоти» із запчастин старих автомобілів

Австралійський художник і скульптор Джеймс Корбетт створює унікальні витвори мистeцтва із запчастин та деталей старих автомобілів. Джeймс почав створювати перші скульптури в 1999 році, і з тих пір багато з його робіт знайшли своїх покупців у різних країнах. І це не дивно, оскільки його роботи відрізняються приголомшливою креативністю і неймовірною реалістичністю. Глядача не полишає відчуття, що це не просто красиві предмети інтер’єру, а живі істоти.

Талант до створення цих дивовижних скульптур із автозапчастин у Джеймса розкрився в той час, коли він займався в своїм бізнeсом по ремонту автомобілів в австралійському містечку Брісбен.

Моментом визнання творчості скульптора став той факт, що в 2000 році відомий автомобільний журнал «Unique Cars» зробив у Джеймса замовлення виготовити свого роду трофей — статуетку, якою нагороджували унікальні авто в номінації «Автомобіль року».

Згодом цю статуетку отримала знаменита фордовская модель — Т. З цього часу цей трофей і по сьогодні знаходиться в головному австралійському офісі Ford в Мельбурні.

Після цього, Джеймса стали запрошувати на різні виставки, як правило, автомобільної тематики.

20.07.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *