"Ретро" ілюстрації Джонатана Бартлетта з метафоричним підтекстом

Справжній майстер ілюстрації, сучасний американський художник Джонатан Бартлетт (Jonathan Bartlett), малює чудові "ретро"-картини. Саме картини, тому що звичайними ілюстраціями його дивовижні малюнки назвати ніяк не можна.
Яскраві роботи цього сучасного майстра ілюстрації, чимось нагадують вінтажні плакати в стилі 50-х. Іронічні і дуже оригінальні сюжети створені Джонатаном в його ілюстраціях викликають справжнє захоплення - настільки точно і тонко передані найрізноманітніші ідеї та смисли.
Метафоричність і стиль - ось, що виділяє цього художника. Мабуть, раз познайомившись з Джонатаном Бартлеттом більше ніколи не забудеш його роботи, і вже точно ні з ким не сплутаєш.

бартлет

бартлет2


"Одного разу, під час навчання в коледжі, я сказав своєму вчителеві, що хочу більше творчої свободи, тому збираюся стати дизайнером. Він посміявся наді мною ... Буквально. Цей випадок зробив мене трохи божевільним, тому при виборі спеціальності, побачивши напрямок" ілюстрація ", я в ту ж мить сказав собі:" я буду ілюстратором ", і став ним".
Так, випадок подарував світові справжнього майстра сучасної ілюстрації.
Сьогодні Джонатан живе в Нью-Йорку і працює під псевдонімом SeeJBdraw. Він має ступінь магістра візуальних мистецтв і створює ілюстрації для широкого кола клієнтів. Серед найбільш відомих його поціновувачів Spectrum Fantasy Art, 3х3 Magazine і ATDC.

бартлет4

бартлет3

27.11.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *
Ella
05.12.2017
Браво! Я з захопленням наблюдаю за творчістю Джонатана Бартлета вже декілька років.
Єлла
08.12.2017
Поддерживаю национальные картины) Покупаю на виолити))