Пейзажі Лілії Студницької "подарують" незабутні враження

Миколаївська художниця Лілія Студницька відома на весь світ своїми абстрактними картинами. Художниця в Академії мистецтв студіювала моделювання, але після випуску зрозуміла: живопис ‒ то її покликання. "Неймовірно, все почалося з малесенької декоративної роботи, але після того я вже почала площі збільшувала, намагалася щось вже по-іншому зробити. З роками виробила власний впізнаваний стиль, але і його весь час змінюю", - розповідає Лілія. 


На полотнах переважають яскраві насичені кольори, такі контрастні, протилежні, якісь експерименти з кольором. Тому потрошки, потрошки з кожною виставкою, з кожною роботою щось пробую нове. Позитивна Ліля, позитивне і її мистецтво ‒ так кажуть про неї критики. Майстриня мріє, щоб її роботи приносили якусь втіху, щоб людина подивилася, прокинулася вранці, подивилася на роботу і посміхнулася: о, гарний день сьогодні. «Я придумала собі робити кубики з дерева і на них малювати такі об'ємні пейзажи», ‒ додає Ліля.



Фантазія Лілі вийшла за межі полотна, вона надумала створювати об'ємні картини. Тепер Лілія Студницька у своїй майстерні має активну роботу, готується до персональної виставки у Києві, яку заплановано на початок жовтня. Туди повезе «Чорну ніч». Обіцяє: це буде щось вельми контрастне.

19.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *