Картини Наталії Чернової "відображають" життя українського народу

Портрети, пейзажі, тематичні картини - такими термінами усе життя спілкується українська художниця Наталія Чернова. Її картини наповнені відрізняються від інших не лише кольором та зображенням, але й внутрішньо. Жінка намагається залишити у кожній картині частинку власної душі, перенести свою радість та веселощі. 

Переважна кількість робіт майстриня присвячує рідній Батьківщині: її традиціям, народові, символам та обрядам. Протягом десяти років вона вивчала та досліджувала особливості українського народу, аби потім відтворити на власних картинах. 



Художниця почала пізнавати мистецтво «з пелюшок»: її батьки, відомі художники Леонід Чернов і Олена Яковенко завжди брали дочку у найпотаємніші міста. Майстернями для батьків служили маленькі села, де можна було у всій красі побачити народні гуляння, українську землю, «живі» пейзажі. 



"Бути художником - робота нелегка, вона вимагає великої уваги, справжній творець завжди в пошуку. Тому іноді, те, що хочеться зробити швидко, тягнеться роками. Але всі роботи звикла завершувати", - розповіла майстриня. 

19.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *