Фото Никити Гілл "занурюють" у світ прекрасного

Художники та фотографи - творці прекрасного, вони дають можливість поглянути на світ іншими очима, більш позитивними. Картини та фотографії розкривають перед нами чарівні моменти життя, які кожен з нас майже не помічає. Також вони з легкістю повертають нас у дитинство, аби ми могли згадати та втілити у реальність дитячу мрію. Яскравим прикладом чарівника можна назвати лондонського фотографа Никита Гілл (Nikita Gill)



Дівчина представляє глядачам мальовничий світ, який показує дивовижне фантастичний простір, що межує з реальністю і фантазією. Її сюжети утопічні та спокійні, вони випромінюють добру енергетику, приводячи в захоплення спостерігачів цифрових картин.



Сині, рожеві і бузкові тони епічних пейзажів, фотоманіпуляції майстрині демонструють спокійні сюжети, що розвиваються під час світанку або після заходу сонця. Картини надихають на роздуми та релакс. Використання силуетів і природних пейзажів, додає таємничий ореол до її цифровим картинам. 



"Я люблю фотографію, живопис, поезію і в один прекрасний день я просто зникну у штормі ідей", - розповіла художниця. Сьогодні чарівні фотографії Никити Гілл представлені у кращих галереях світу та на масштабних фотоконкурсах.

17.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *