Данський архітектор Руне Вайле прочитає лекцію в Києві

Освітня платформа CANactions запрошує на лекцію Руне Вайле «Міська трансформація», яка відбудеться у четвер, 4 жовтня, о 19:00 в Галереї ДУКАТ, вулиця Рейтарська, 8Б, Київ.

Дослідник говоритиме про використання міських проблем в якості рушійної сили для позитивного розвитку міст. 

Багато з наших існуючих спільнот в усьому світі планувались в пізній модерністський період після Другої світової війни. Міське планування в цей період призвело до численних проблем з точки зору міст без міського життя, монотонності та часто низької якості будівлі. URBAN POWER включають стратегії реновації в спільноти, використання міського простору та проекти, які привносять як соціальну взаємодію, так і фізичну діяльність в міський простір. 


Деякі з основних проблем в розвитку міст сьогодні та в найближчому майбутньому – адаптування до зміни клімату, забезпечення стійкості руху та забезпечення того, щоб міста функціонували у фінансовому, політичному та соціальному аспекті. URBAN POWER працюють з цими проблемами в спробі створити максимум як для міст, так і для людей. 

 


Міська влада називає себе проактивними урбаністами, тому що багато їх проектів починаються без клієнта. Вони пропонують рішення, які можуть поліпшити місто, і вони беруть участь у політичних дебатах. Цей метод призвів до деяких із найбільш цікавих проектів URBAN POWERS. На лекції будуть розглянуті (та поясненні проектами та пропозиціями компанії URBAN POWER у Данії) всі аспекти трансформації в містах. 

Руне Вайле – архітектор та один з керуючих партнерів URBAN POWER. Він має12-річний досвід архітектурної практики, розробляє та курує багато великомасштабних проектів компанії, а також з 2015 року є членом журі багатьох міжнародних конкурсів в Данській архітектурній асоціації.

 

Вхід вільний за реєстрацією.


Мова: Англійська


*Організовано за підтримки Посольства Королівства Данії в Україні 

Джерело

28.09.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *