Анатомічні колажі італійського майстра "захоплюють" подих

Італійський художник Нунцій Пачі (Nunzio Paci) створив нову серію дивовижних ілюстрацій під назвою "Mimesis", що перекладається з давньогрецької як «наслідування». Ця захисна властивість дозволила багатьом рослинам і тваринам в процесі еволюції зберегти себе як вид.



Нунцій визнається, що запозичив концепцію в античних авторів, Платона та Арістотеля, але в своїх творах прагнути надати цьому природному явищу більш широкий зміст. У сюрреалістичних картинах, що вражають своєю неймовірною деталізацією, анатомічні візуалізації поєднуються з квітами та листям. Представники флори та фауни не тільки копіюють, але і проникають одна в одну, утворюючи органічну єдність, щоб сховатися від зовнішнього світу. Взаємодія стосується і таких сторін життя, як смерть і відродження. Квіти заповнюють останки тварин, а листя проростають з людських черепів.

Відомо, що художник працює в різних середовищах - він використовує вугілля, кольорові олівці, масло й акрил. Серія Mimesis недавно експонувалася в Манілі та Нью-Йорку.

14.05.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *